Kirjoita kuvasta 4


Valoikkuna Sanamieli

Valoikkunan tällä puolella on pieni huone, jossa nukuin vuosi sitten. Huoneessa oli kaksi sänkyä, pöytä ja tuolit. Yhteiseen suihkuun ja vessaan mentiin käytävän kautta. Majapaikka näytti olevan nuorten ja vieraita kieliä puhuvien ihmisten suosima ja se kelpasi minullekin oikein hyvin.

Yövyin taiteellisen valoikkunan tällä puolella vuosi sitten, kun olin Helsingissä kirjallisuusterapiaseminaarimatkalla. Ikkunanäkymä kuvaa hyvin tuntemuksiani: uusi paikka, uusia ihmisiä. Uusia ajatuksia runoista ja saduista.

Tänä vuonna seminaari peruttiin. Harmi. Olin varannut taas huoneen tästä majapaikasta. Onneksi otin kuvan, jossa on lukemattomia kerroksia ja tasoja.

Kuvassa on takanani oleva huone, minä ja ikkunan toisella puolella näkyvä iltamaisema. Kerrokset tiivistyvät kaksiulotteiseksi kuvaksi, jossa huoneen lamppu on kuu, puun oksat ovat kuin sepelvaltimot ja terminaalin valojen leikkaama luukku on auki. Siitä pääsee kuvan taakse, muistoihin ja suunnitelmiin.

Kirjoitusharjoitus:

Kirjoita kuvaan liittyvä tarina. Kerro, mitä muuta kuva tuo mieleen.

Recent Posts

See All

... etsit lohtua - uskallatko kuiskata sanoa huutaa minäkin tarvitsen ...

Uusimmat blogitekstit
Arkisto
Tunnisteet
Seuraa Sanamieltä
  • Black LinkedIn Icon