top of page

Ajankohtaista

Sana ulottaa kauas -intensiiviryhmä verkossa 15.4. - 15.5.2019

​Haluat kirjoittaa yksin ja keskustella muiden kanssa. Haluat uusia kirjoitusideoita, näkökulmia tai kuulijoita kokemuksillesi. Haluat kirjoittavaan ja keskustelevaan ryhmään - mutta ne kokoontuvat kaukana.

 

Terapeuttinen intensiiviryhmä verkossa aloittaa 15.4. ja loppuu kuukauden kuluttua, 15.5.2019. Kohtaat toiset kirjoittajat suljetun blogin sivuilla, jossa julkaiset kirjoitukset ja keskustelet niistä. Ohjaaja, kirjallisuus- ja psykoterapeutti Mirja Heikkilä antaa kirjoitusaiheet, osallistuu keskusteluun ja pitää huolta ryhmän toimivuudesta. 

Verkkoryhmä on luottamuksellinen kuten muutkin kirjallisuusterapiaryhmät ja olet mukana etunimellä tai halutessasi nimimerkillä. Kirjoittajakokemusta ei tarvita, vaan tärkeintä on, että sinulla on tarve ja halu ilmaista kokemuksia sanoin. Sinulta odotetaan sitoutumista ja toivotaan aktiivista keskustelua kirjoittaen ja kommentoiden. Siten ryhmä myös antaa sinulle eniten. 

Ohjaaja on mukana ryhmän keskustelussa, tekee lisäkysymyksiä ja kertoo tekstien herättämistä tunteista ja ajatuksista.


Blogiin kirjautumista varten tarvitsevat Google-käyttäjätunnukset.

 

Kirjoitustehtäviä on neljä ja ne annetaan viikon välein. 

 

Ryhmän hinta on 120 euroa. Kysy maksuvaihtoehdoista.

 

Ota yhteyttä Mirja Heikkilä p. 0440 834480 tai mirjatytti.heikkila@gmail.com tai Sanamielen verkkosivujen yhdeydenottolomakkeella.

bottom of page