hi_postilista_sanamieli_ajankohtaista_w1496px_h1100px.png

Hyvinvoiva ihminen ja viihtyisä koti

Voitko hyvin kodissasi?

Kehitämme palvelua, joka tukee mielen hyvinvointia kodissa. Palvelussa yhdistyvät mielenterveyden ja sisustusalan yrittäjän osaaminen.

Tarvitsetko välineitä mielen hyvinvointiin, tasapainoiseen arkeen ja rauhoittumiseen? Mietitkö usein kotisi toimivuutta? Häiritseekö jokin viihtymistä tai tuskailetko kodikkuuden puutetta?

Kiinnostuitko? Klikkaa alla olevaa painiketta ja liity sähköpostilistallemme. Saat ensimmäisten joukossa tietää, kun palvelu on saatavilla.

Joulua ennen mukaan tulleet saavat uutiskirjeen mukana vinkkejä joulun valmisteluun ja rauhoittavaa tekemistä käsille. 

sanamieli_holvi_tunnesukupuu.png

Lataa maksuton pdf

Suoritatko roolia, jossa et viihdy? Miksi sinun on vaikea luottaa itseesi? Mistä sinnikkyytesi on periytynyt?

 

Tunnesukupuu auttaa sinua tutustumaan sukutaustaasi. Voit jättää turhat uskomukset ja etsiä suvun selviytymiskeinot. Oppaan havainnollisten ohjeiden avulla voit piirtää oman tunnesukupuun.

Klikkaa nappulaa ja lataa maksuton pdf Sanamielen verkkokaupasta.

 

kirjoitustunti kaisun kuva.jpg

22.2. Kirjoitustunti: tyttö joka halusi olla yksin

22.2. klo 19 - 20 pääset taas kirjoittamaan. Kirjoitustunnilla kuulet sadun Tyttö joka halusi olla yksin kirjastani Herkkäkorvainen tyttö.

 

Satu kertoo siitä, kuinka lapsi - ihminen vetäytyy toisten seurasta, jos häntä ei huomioida.

Saat kirjoittaa satuun liittyvän harjoituksen ja voit jakaa tekstisi, jos haluat. Saat keskustella tai olla hiljaa, jos se sopii sinulle paremmin. Kirjoitustunti järjestetään verkossa Teams-alustalla, Halutessasi voit tulla mukaan anonyyminä. Liittymisohjeet saat sähköpostiin maksettuasi kirjoitustunnin.

Ilmoittaudu viimeistään 21.2.

Voit myös tilata kirjan verkkokaupastani, jos haluat tutustua tähän ja muihin kirjan terapeuttisiin satuihin.

_20200619_161905.JPG

Tunnesukupuu -työskentely

Haluatko päästä käsiksi suvun kirjoitusaiheisiin? Millaisessa suvussa elät? Mikä on roolisi suvussa? Ihmetteletkö perheesi oikkuja tai selviytymistä?

Terapeuttiseen sukupuuhun piirretään nimien ja muiden faktojen lisäksi ihmisten väliset suhteet ja vuorovaikutus. Sukua katsotaan sinun näkökulmastasi. 

Sanamieli, perhe- ja kirjallisuusterapeutti Mirja Heikkilä piirtää sukupuun ja keskustelee kanssasi esiin nousevista teemoista. 

Sukupuu vaatii yleensä vähintään yhden 90 min. tapaamisen.

kansi.JPG

Herkkäkorvainen tyttö -kirja

Herkkäkorvainen tyttö on kirja sinulle, joka haluat oppia kuuntelemaan itseäsi.

 

Kirjassa on 17 satukertomusta, jotka olen kirjoittanut vuosien kuluessa. Ne puhuvat sadun viisaudella elämän peruskysymyksistä: kuka olen? mitä tarvitsen ja haluan? mikä on tehtäväni täällä? ja miten elää toisten ihmisten kanssa?

Tilaa kirja Sanamielen verkkokaupasta alla olevan linkin kautta.