Kirjoitustunti 28.9. - Herkkäkorvainen tyttö

28.9. klo 19 - 20 (Huom. aika!) pääset taas kirjoittamaan. Kirjoitustunnilla kuulet sadun Herkkäkorvainen tyttö saman nimisestä kirjastani.

Satu kertoo siitä, kuinka ihminen voi tulla kuuroksi ympäristölle, ellei ensin kuule itseään.

Saat kirjoittaa satuun liittyvän harjoituksen ja voit jakaa tekstisi, jos haluat. Saat keskustella tai olla hiljaa, jos se sopii sinulle paremmin.

 

Kirjoitustunti järjestetään verkossa Teams-alustalla, Halutessasi voit tulla mukaan anonyyminä. Liittymisohjeet saat sähköpostiin maksettuasi kirjoitustunnin.

Ilmoittaudu viimeistään 27.9.

Voit myös tilata kirjan verkkokaupastani, jos haluat tutustua tähän ja muihin kirjan terapeuttisiin satuihin.

Terapeuttinen sukupuu -työskentely etänä

Haluatko päästä käsiksi suvun kirjoitusaiheisiin? Millaisessa suvussa elät? Mikä on roolisi suvussa? Ihmetteletkö perheesi oikkuja tai selviytymistä?

Terapeuttiseen sukupuuhun piirretään nimien ja muiden faktojen lisäksi ihmisten väliset suhteet ja vuorovaikutus. Sukua katsotaan sinun näkökulmastasi. 

Sanamieli, perhe- ja kirjallisuusterapeutti Mirja Heikkilä piirtää sukupuun etäyhteyden avulla ja keskustelee kanssasi esiin nousevista teemoista. 

Sukupuu vaatii vähintään yhden 90 min. tapaamisen.

Herkkäkorvainen tyttö -kirja

Herkkäkorvainen tyttö on kirja sinulle, joka haluat oppia kuuntelemaan itseäsi.

 

Kirjassa on 17 satukertomusta, jotka olen kirjoittanut vuosien kuluessa. Ne puhuvat sadun viisaudella elämän peruskysymyksistä: kuka olen? mitä tarvitsen ja haluan? mikä on tehtäväni täällä? ja miten elää toisten ihmisten kanssa?

Tilaa kirja Sanamielen verkkokaupasta alla olevan linkin kautta. 

 

Lataa maksuton pdf

Suoritatko roolia, jossa et viihdy? Miksi sinun on vaikea luottaa itseesi? Mistä sinnikkyytesi on periytynyt?

 

Tunnesukupuu auttaa sinua tutustumaan sukutaustaasi. Voit jättää turhat uskomukset ja etsiä suvun selviytymiskeinot. Oppaan havainnollisten ohjeiden avulla voit piirtää oman tunnesukupuun.

Klikkaa nappulaa ja lataa maksuton pdf Sanamielen verkkokaupasta.