top of page

Ajankohtaista

Vellikello ulkoa1.jpg

Sanojen voimaa -viikonloppuryhmä Järvenpäässä lauantaina ja sunnuntaina 7.-8.9.


Ryhmän kuluessa kirjoitetaan lyhyitä tekstejä Sanamielen antamien virikkeiden pohjalta. Virikkeinä käytetään mm. Vellikello Kahvilan rauhoittavaa ympäristöä ja luontoa, valmiita tekstejä, kuvia ja jokaisen osallistujan mielen sisältä löytyvää materiaalia.


Tavoitteena on saada kosketus mielessä liikkuviin asioihin, löytää niille sanoja ja jakaa kokemus ryhmän kesken terapeuttisessa keskustelussa. Sanoitetut ja jaetut kokemukset kevenevät ja keskustelu avaa uusia näkökulmia jokaisen osallistujan mielessä.


Aiempaa kirjoittajakokemusta ei tarvita eikä tekstejä arvostella. Tärkeintä on sisältö, joka jää vain ryhmän jäsenten tietoon.

Kokoontumispaikka on vanha kaunis viljamakasiini Vellikello Kahvila Tuusulanjärven rannalla lähellä Ainolaa. Jos sää ehtii viileäksi, tila lämmitetään kaasulämmittimillä.

Sanojen voimaa -ryhmän järjestää Sanamieli Mirja Heikkilä, joka on lääkäri, kirjallisuus- ja psykoterapeutti. Hän on ohjannut lukuisia ryhmiä ja pitänyt kirjallisuusterapiakursseja vuodesta 2010 alkaen. 

"...niitä portteja avautui jokaisella kerralla lisää... Jakaminen ryhmässä avasi uusia näkökulmia ja osasit kysyä tarvittaessa kysymykset, jotka avasivat lisää. Luottamus ryhmässä a ja o ja sanoisinko aito läsnäolo ja vapaus. Oikeastaan yllätyin joka kerta kuinka nopeasti sovittu aika vierähti. Kotimatkalla oma prosessointini jatkui ja jatkuu." (Pirkko Myllylä)

Viikonloppu:

la 7.9. klo 10-16

su 8.9. klo 10-15

Hinta:190 euroa / 170 euroa (iltaryhmiin osallistuneet). Hintaan sisältyy keittolounas+leipä+juoma+ jälkiruokakahvi sekä iltpäiväkahvi+leivonnainen.

Sitova ilmoittautuminen ja maksu viimeistään viikkoa ennen ryhmäiltaa. Saat maksutiedot ilmoittautuessasi. 
mirjatytti.heikkila@gmail.com
0440834480
tai Sanamielen yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Paikka: Vellikello Kahvila Sibeliuksenväylä 53, 04400 Järvenpää. 

 

(Kuva: Pauliina Jurmu)
 

Sanojen voimaa -ryhmä Järvenpäässä 7.-8.9.2019  

bottom of page