Ajankohtaista

Sanojen voimaa -verkkoryhmä

Sanamieli Mirja Heikkilä järjestää kirjallisuusterapiaryhmän verkossa.

 

 

Ryhmä työskentelee kirjoittaen. Saat ryhmän aikana kahdeksan kirjoitusvirikettä, jotka Sanamieli suunnittelee juuri tätä ryhmää varten. Virikkeinä voi olla valmiita tekstejä, ajatuksia, kuvia, esineitä, luonnon ilmiöitä tai ... Aiempaa kirjoituskokemusta et tarvitse eikä kirjoituksia arvostella. Lopulta kirjoitat siitä, mikä sinulle on tärkeää juuri tällä hetkellä. 

 

Sanojen voimaa -verkkoryhmässä löydät uusia voimavaroja, luovuutta, eheyttä, itsen ja toisen ymmärrystä, iloa, itsesi hyväksymistä. Saat ryhmässä kuulluksi tulemista, vertaisuutta, uusia näkökulmia ja oivalluksia, mahdollisuutta harjoitella itsesi ilmaisua ja ottaa omaa tilaa.

 

Ryhmä kokoontuu suljetussa blogissa, jonka Sanamieli perustaa Bloggeriin. Vain ryhmän jäsenet voivat nähdä ja kirjoittaa blogiin.

 

Kirjoitustehtäviä on yhteensä kahdeksan ja ne annetaan joka toinen viikko. Julkaiset oman tekstisi blogin sivuilla ja kommentoit toisten tekstejä kertomalla, mitä ajatuksia ja tunteita teksti herättää. Sanamieli osallistuu keskusteluun ja vastaa ryhmän terapeuttisuudesta.   

 

Verkkoryhmä on luottamuksellinen kuten kaikki terapiaryhmät. Halutessasi voit olla mukana etunimellä tai nimimerkillä, jolloin vain ohjaaja tietää henkilöllisyytesi.

Palautteita Sanamielen ryhmistä

  • Tehtävissä on ollut riittävästi haastetta. Onneksi kaikki tehtävät ovat olleet erilaisia, toisissa olen mennyt syvemmälle ja toisissa jäänyt lähemmäksi pintaa.

  • Kurssi tuntui kiinostavalta, koska osa kurssilaisista kirjoitti millaista masennus on ja puheiden perusteella itse on samassa asemassa.

  • Kurssin kautta opin, että kirjoittaminen auttaa masennukseen.

  • Ennakkoon en tiennyt, mitä odottaa. Jännitin ja pelkäsin. Enhän ole mikään kirjoittaja. En ole koskaan kirjoittanut mitään. Toivoin löytäväni keinoja tunteiden käsittelyyn. Niitä sain.

  • Saimme yhdessä purkaa sisimpiämme ja tukea toinen toistamme. 

Ryhmä soveltuu omaksi kirjallisuusterapiaksi HY+ Koulutus- ja kehittämispalveluiden järjestämään kirjallisuusterapeuttikoulutukseen ja vastaa 16 tunnin omaa kirjallisuusterapiaa, mistä saat todistuksen. Todistuksen saaminen edellyttää sitoutumista ryhmään: omia tekstejä ja keskusteluun osallistumista.

Verkkoryhmän hinta on 250 euroa. Sen voi maksaa yhdessä tai useammassa erässä. 

 

Ryhmä alkaa, kun osallistujamäärä täyttyy.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai varaa paikka alla olevasta linkistä

tai

mirjatytti.heikkila@gmail.com

GSM 0440 834480 (varaa soittoaika viestillä)

 

Sanamieli Mirja Heikkilä on kirjallisuus- ja psykoterapeutti, LL, FM. Hän on ohjannut kirjallisuusterapiaryhmiä ja kouluttanut kirjallisuusterapiaa vuodesta 2010. Varsinkin kirjoittavat ryhmät ovat mieluisia, koska kirjoittaminen on läheisin ilmaisumuoto ja ryhmän voima on ihmeellinen.

Palautteita

"Opettaja oli sopivan jämäkkä. Oli turvallista käsitellä myös syviä aiheita."

 

"Olet sitoutuneesti - innostavasti - kannustavasti - lohduttavasti - viisaasti - tunteellisesti - kokonaisvaltaisesti - luonnollisesti - avoimen luottavasti ja tilaa antavasti työhösi paneutuva."

© 2020 Sanamieli

Rekisteriseloste  Sivustolla käytetty maalaus: Kaisu Heikkilä

Verkkosivut: Creado