top of page

Minun ajatukseni luovat minun maailmani.
Sinun sanasi voivat muuttaa sen.

Kirjallisuusterapialla ja Tunnesukupuulla lisää luovuutta ja itseymmärrystä

Autan sinua ymmärtämään itseäsi ja toisia.

Autan sanoittamaan sitä, mitä mielessäsi liikkuu. Tule voimaannuttavaan ja hoitavaan kirjallisuusterapiaan. Verkkoryhmiin, netissä kokoontuviin kirjallisuusterapiaryhmiin voit osallistua turvallisesti kotoasi käsin.


 

 

Tunnesukupuu avaa suvun kertomusten ehtymättömän aarrearkun. Se auttaa ymmärtämään, mistä tulet ja näyttää suvun voimavaroja ja selviytymiskeinoja. Terapeuttinen sukupuu tuo esiin suvussa toistuvia vahingollisia toimintamalleja ja havainnollistaa ajallisia yhteyksiä tapahtumien välillä.

 

 

 

 

 

Lisää itseymmärrystä Tunnesukupuun avulla -verkkokurssilla saat työskennellä omaan tahtiisi Tunnesukupuun ja terapeuttisen kirjoittamisen avulla.

 

Toinen kertomus -valmennuksessa saat kaikki Tunnesukupuun ja kirjallisuusterapian hyödyt käyttöösi. Selvität Tunnesukupuun avulla, millaisesta taustasta syntyy hidastava Ensimmäinen kertomus. Kerrot ikioman Toisen kertomuksesi kirjallisuusterapian ja terapeuttisten keskustelujemme avulla.

 

Olen Sanamieli Mirja Heikkilä, kirjallisuus- ja perhepsykoterapeutti, lääkäri sekä tiedeviestijä.

 

 

Blogissa

Palvelut

Sinä lisäät itseymmärrystä Tunnesukupuun avulla -verkkokurssi

Auttaja - kuuntelija - olkapää - ammattilainen - esikuva - vastuunkantaja

Tämän verkkokurssin avulla löydät omat ja sukusi vahvuudet. Vapaudut turhista, perhetaustan ja menneisyytesi siirtämistä taakoista, jotka kuormittavat kotona ja työssä.

 

Voit edetä omaan tahtiisi terapeuttisen sukupuun ja kirjoittamisen keinoin. 

Saat käyttöösi tehokkaan menetelmän myös potilas- ja asiakastyöhön

Toinen kertomus

Toinen kertomus - terapeuttinen valmennus yrittäjille yhdistää tunnesukupuun ja kirjallisuusterapian mahtivoimat. Saat käyttöösi suvun voimavarat ja pääset irrottautumaan menneistä taakoista, jotka rajoittavat etenemistäsi yrittäjänä.

Tunnesukupuu

Sukupuu syventää itseymmärrystä ja antaa loputtomasti aiheita kirjoituksiin. Tunteiden ja tarinoiden sukupuu auttaa huomaamaan sukusi selviytymiskeinoja ja suvun taakkoja ja sieltä nousevia riskejä. Ne heijastuvat opiskeluun ja työelämään ja saattavat rajoittaa [...]

Kirjallisuusterapia

Kirjallisuusterapiassa etsitään voimavaroja, avataan solmuja ja tutustutaan itseen lukien, kirjoittaen ja keskustellen [...]

Verkkokauppa

Tunnesukupuu-työskentely

Herkkäkorvainen tyttö -kirja

"20 kirjoitustehtävää" (maksuton)

"Tunnesukupuu" (maksuton) 

Tervetuloa Kauppaan!   

Asunnosta koti -verkkokurssi

Verkkokurssi yhdistää uudella tavalla kodin ja ihmisen. Kurssilla mennään pintaa syvemmälle tunteisiin ja kodin merkitykseen. Kodin ja ihmisen asiantuntijoiden laatima kurssi vie sinut kädestä pitäen oman tuntuiseen kotiin. 

Palvelut

Kuka Sanamieli?

Kirjallisuusterapia Tunnesukupuu

Tänään voin kiittää siitä, mitä olen kokenut. Kiitän, koska kokemukset auttavat minua ymmärtämään sinua, teitä.

 

Olen leikilläni sanonut, että aloitin perheterapiaopinnot jo alle kymmenvuotiaana. No, siinä mielessä se on totta, että synnyin laajaan sukuun ja kodissani asui monta sukupolvea. Meillä yhdistyi pohjalainen ja karjalainen kulttuuri, vakaan kotiseudun elämänmeno ja evakko- sekä sotalapsikokemukset. Meillä puhuttiin ja vaiettiin. [...]

Mirja Heikkilä

Kirjallisuusterapeutti, perhepsykoterapeutti (et),  työnohjaaja, LL, FM (tiedeviestintä)

Kuva: @kuvasini

  • Black LinkedIn Icon
Kuka Sanamieli?

“Koen vielä kun teen itsekin taiteilijana kohtaamistyötä, työni perustuu yhteyden luomiseen itseen ja toiseen. Niin tällaista sinun kanssa koettua hetkeä pitäisi jokaisen kohtaamisalan ammattilaisen saada kokea. Mikään ei korvaa sitä että saa itsekin välillä asettua sille puolelle kun sinua kannatellaan, ammattilainen luo aidon yhteyden ja vahvistaa omaasi. Se tuntuu tasapainottavan jotain oleellista. Myös antamisen ja vastaanottamisen tasapainoa. Kiitos Mirja yhteydestä ja kohtaamisesta. Kannattelusta.”

Marianne Lukkarinen Taiteilija/ Vierellämaalaaja/Osuuskunta Lilith 

Ota yhteyttä

Yhteys

mirja.heikkila@mielekas.com

044 083 4480

Psykoterapiakeskus Mielekäs Oy

Kirkkokatu 19 A 7B

90100 Oulu

Postiosoite:

Hanhikaari 8

90310 Oulu

Työhuone:

K2 Taiteilijatalo

Hiukanpiha 25

90670 Oulu

Katso saapumisohje tästä

Y -tunnus: 2919549-7

Seuraa somessa:

Kiitos! Viestisi lähetettiin onnistuneesti.

  • Black LinkedIn Icon
bottom of page